verhalen

Er was eens…

date 7 januari 2018    date Yoran Blom

Er was eens een jongetje van 9 jaar oud, hij zit op een BSO in Vreewijk, Rotterdam-Zuid. 5 dagen per week speelde hij hier met meerdere leeftijdgenootjes en werd begeleid door Anne, Belinda en Marian.

 

Hij vond het leuk om hutten te bouwen, te voetballen, te klimmen (het liefst zo hoog mogelijk) en te stoeien met zijn vriendjes. Energie had hij genoeg, zeker bij aankomst op de BSO want hij had de hele dag op school al stil moeten zitten.

 

Helaas hadden Anne, Belinda en Marian iets andere interesses dan hij. Zij  vonden het leuker om te knutselen, zij vonden het gevaarlijk om in bomen te klimmen en zij wisten zeker dat stoeien altijd op vechten uit zou draaien.

 

Op een dag nam Belinda haar Man mee naar de BSO, hij viste heel graag en wilde dit een keer met de jongens gaan doen. Wat een dag! Hij wilde niet alleen met ze gaan vissen. Nee, hij maakte ook nog is grapjes, stoeide met ze, ze mochten snel eten zodat ze meer tijd hadden voor leuke dingen en ze hoefden zelfs niet stil te zitten aan tafel!!

 
Meer inspiratie