Over ons

Tjonge jonge Jongens is een initiatief van mannen. Mannen die heel goed weten wat jongens (en meisjes) nodig hebben. Niks stil zitten, knutselen en boekjes lezen.

 

Uit frustratie hebben wij ons opgeworpen als beschermer van de mannelijke rolmodellen en onze eeuwenoude, maar ook moderne, mannelijke tradities. Binnen een weekend lag ons plan “Tjonge jongen Jongens“ op de plank en maandag hebben we de directie van Kinderopvang Mundo hiermee belaagd.

 

Daar stonden we: De mannen pikte het niet meer, we waren er klaar mee. De argumenten klopten, het plan klonk als een klok, en de uiteraard wilden we het zo snel mogelijk uit gaan voeren. We gaan beslist door het ‘glazen opvoedplafond’.

 

Dit doen we door een inspirerende presentatie te geven (gelardeerd met hilarische en praktijk gerichte video’s) en coaching on the job te verzorgen. Kortom, fantastische workshops die inspirerend zijn voor collega’s, ouders en collega’s in opleiding en waar alle jongens (en meisjes) uiteindelijk heel erg blij van worden.

 

Voor meer informatie of inspiratie kunt u contact opnemen met Yoran Blom.